Firmamız uzun yıllar arge çalışmaları sonucunda, saç rengini yakmadan, yıpratmadan kolayca ve en güvenli bir şekilde açma işlemini gerçekleştirmeyi başarmıştır.
1/2 oranında yapılan karışımı, yani 1'e 2 oranındaki oksidan karışımına, Oilplex Koruyucu ürünümüzü 1/15 oranında ekleyerek, birlikte kullanırsanız daha yüksek tonlarda korkusuzca, risk yaşamadan en koyu saçlarınızı dahi üst üste rahatlıkla açabilirsiniz.
İstediğiniz sıklıkta saç açma, saç boyama işlemi yapabilirsiniz.
Kullanımı
Saçın uzunluğuna veya yoğunluğuna göre (metal olmayan) bir kaba (cam veya plastik olabilir) istenilen ölçüde toz açıcıyı koyunuz.
Üzerine 1’e 2 oranında (30 gr toz açıcıya 60 ml, (%9’luk) Oksidan krem (30 volum) ekleyiniz.
Kremsi kıvama gelene kadar metal olmayan kaşık ile karıştırınız.
Sonra Oil Plex koruyucuyu da (en fazla 6ml) ilave ederek karıştırın.
Yıkanmamış kuru saça eşit olacak şekilde ve hızlıca bir fırça ile uygulayınız.
Her 5 dakikada bir kontrol ediniz.
İstenilen tona gelindiğinde şampuanla yıkayın. İşlemi bitirin.
Ürünün saçta bekleme süresi en fazla 50 dakikadır.
NOT: Saçınızın yapısına en uygun ürünlerin belirlemek için, ayrıca ürün detaylı kullanımı ve diğer tüm konularda 0537 263 80 50 Whatsapp hattımızdan iletişime geçmenizi tavsiye ederiz. Müşteri temsilcilerimiz kullanım süresince sizlere destek olmaya devam edecektir.
*****Anahtar kelime: olaplex, olaplex no 7, olaplex 3, toz açıcı, toz açıcı ile saç açma, toz açıcı ve oksidan ölçüleri, mavi toz açıcı, toz açıcı nasıl kullanılır, mavi toz açıcı ve oksidan ölçüleri, evde yakmadan saç açma, yakmadan saç açma, yakmadan sac acma, oksidan krem nedir, oksidan krem ne işe yarar, oksidan krem, oksidan krem nasıl kullanılır, sadece oksidan krem ile saç açma,