Re-bonder Ixır 19 500 ML
Re-bonder Ixır 19 500 ML

LİQUİD KERATİN

Re-bonder Ixır 19 500 ML

🔥 Kampanya bitmeden hemen al, fırsatı kaçırma!
(%40’a Varan İndirim)
00 saat
00 dk
00 sn
🚚 Yükleniyor...
Paylaş:
Hemen Al
WhatsApp
features450 TL üzeri ücretsiz kargo
features10 gün içinde iade değişim
SEPETE EKLE
Ürün Açıklaması
Ürün içeriği

LIQUID KERATIN RE-BONDER IXIR


Özellikleri: Yıpranmış ve işlem görmüş saçları onarmaya, saç tellerini güçlendirmeye, pürüzsüz, parlak ve sağlıklı bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Saçın yeniden yapılanmasını destekler ve daha hacimli ve canlı saçlar oluşturur.


Kullanımı: Saç şampuanla iki defa yıkanıp ve bir gün boyunca düz bir şekilde kurutulur. Kuru veya hafif nemli saça, boya yapar gibi eşit şekilde uygulanır. 10-20 dakika bekletilir. Ardından fön makinesiyle tamamen kurutulur.

Saç durulanır ve Keratin Maskesi hafif nemli saça uygulanır. 10 dakika beklettikten sonra işlenir. Son olarak durulama, keratin kremi veya saç yağı uygulanır ve şekil verilerek işlem sonlandırılır.


Not: Ürün detaylı kullanımı ve diğer tüm konularda 0537 263 80 50  Whatsapp hattımızdan iletişime geçmenizi tavsiye ederiz. Müşteri temsilcilerimiz kullanım süresince sizlere destek olmaya devam edecektir. Müşteri temsilcilerimiz kullanım süresince sizlere destek olmaya devam edecektir.

Yorumlar
Yorum Yap
Bu ürün için henüz yorum yapılmamış.

Çok Satanlar